• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Betonreparatie

  Heeft u in uw woning of gebouw last van afgebrokkeld beton? Deze afbrokkeling van beton komt voornamelijk voor op uw balkon, plafond, zwembad, kelder en de vloer. Betonreparatie is het opknappen van betonnen elementen en metselwerk. Wij, ACS vochttechniek/betontechniek, kunnen u helpen met het repareren van deze schade. We werken voornamelijk in de regio Noord-Holland, rondom Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Zaandam, Schagen en Haarlem.

  Vaak is de meest voorkomende factor betonrot. Betonrot heeft te maken met het verroesten van fundering staal. Wanneer dit gaat roesten, zal het staal uitzetten en kan het beton gaan scheuren. Deze scheuren hebben als gevolg dat er een open ruimte in het beton zit, waardoor het beton vocht kan opnemen. En dit is niet goed, want zo ontstaat er betonrot. Naast zulke reparaties, kunt u bij ons ook terecht voor kelderlekkages, optrekkend vocht en meer.

  Voor de behandeling

  beton-repareren

  Eindresultaat

  BETONREPARATIE

  Wij zijn specialist in betonreparatie; het constructief herstellen van betonnen elementen en metselwerk waarbij de bekendste factor betonrot is.

  De reparatie van betonrot kan op diverse manieren worden uitgevoerd, waaronder handmatig repareren, injecteren en spuitbeton. Naast het injecteren voeren wij ook het totaal herstel uit waarbij betonreparatie een dagelijks onderdeel is.

  SAMENWERKING

  Ook hier werkt ACS nauw samen met leveranciers om de juiste materialen aan te brengen met een jarenlange garantie op een gedegen herstel.

  Bent u op zoek naar betonreparatie in Noord-Holland in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder? Neem dan contact met ons op. En blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen