• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Kelderlekkage

  Heeft u last van een kelderlekkage, erg vervelend! Dit is een probleem waar al snel iets aan gedaan moet worden! Maar wat kan de oorzaak zijn van deze kelderlekkage en hoe kunt u dit oplossen? Vaak komt dit omdat de kelder onder het grondwaterniveau ligt, wat er dus al snel voor kan zorgen dat er vocht in uw kelder trekt. Daarnaast zijn andere oorzaken bijvoorbeeld veel regenval, constructiefouten, ouderdom/slechte conditie van materialen die gebruikt zijn in de constructie van uw kelder, slechte ventilatie en meer. Bij een echte kelderlekkage heeft u nog meer pech, want op zo’n moment kan de hele kelder vollopen met water, wat uiteindelijk zal zorgen voor veel schade.

  Uiteraard moet deze schade opgelost worden, en daar zijn wij voor! ACS vochttechniek/betontechniek is specialist in het oplossen van kelderlekkages, voornamelijk in de omgeving van Noord-Holland. Wij zijn werkzaam rondom Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Schagen. Neem contact met ons op en wij lossen uw probleem op!

  Lekkage

  Behandeling

  behandeling

  Eindresultaat

  eindresultaat

  KELDERLEKKAGE

  Kelderruimtes kunnen vaak hele mooie en nuttige plekken zijn om bijvoorbeeld te wonen of om als archiefruimte te gebruiken. Echter kan het ook mis gaan doordat er een lekkage optreedt waardoor de ruimte volloopt met water en hier veel schade veroorzaakt.

  Indien u een probleem heeft, komen wij de situatie opnemen om vervolgens een passende offerte op te stellen. Naast het repareren van kelderlekkages, kunt u bij ons ook terecht voor betonreparatie, constructieve injectie en meer.

  KELDERHERSTEL

  ACS kan in deze situatie voor een volledige kelderherstel zorgen waardoor u weer kunt genieten van een droge ruimte. De technieken die hier voor gebruikt worden zijn uiteenlopend, zoals injecteren. Elke situatie is weer anders en vraagt per object een andere aanpak en inzicht van problemen.

  Bent u op zoek naar de reparatie van kelderlekkage in Noord-Holland, in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder? Neem dan contact met ons op. En blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen