• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Kelderrenovatie

  Een kelderrenovatie is net even wat meer dan alleen een kelderlekkage aanpakken. Wel zal een lekkage vaak de oorzaak zijn van schade in een kelder, wat in de meer extreme gevallen opgelost moet worden met een kelderrenovatie. Bij een renovatie van uw kelder kunt u vaak denken aan het renoveren van de vloer, muren en het plafond.

  Wij, ACS vochttechniek/betontechniek, kunnen u helpen met het repareren van deze schade in uw kelder. We werken voornamelijk in de regio Noord-Holland, rondom Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Den-Helder, Zaandam, Schagen en Haarlem. Naast kelderrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor optrekkend vocht, preventieve afdichting en meer.

  Voor

  Behandeling

  Kelderrenovatie-pagina-tijdens

  Eindresultaat

  Kelderrenovatie-pagina-na

  KELDERRENOVATIE

  In sommige situaties komen wij kelders tegen waar zelfs injecteren geen oplossing kan bieden, door aantasting van vocht en/of aanpassingen uit het verleden. De stenen hangen als “los zand”aan elkaar en het verkeert constructief in een slechte staat.

  Bij dit probleem is de oplossing dat het metselwerk volledig wordt gestript en stap voor stap weer wordt opgebouwd tot een volledig constructief hersteld metselwerk.

  NEEM CONTACT OP

  Bent u op zoek naar kelderrenovatie in Noord-Holland in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder? Neem dan contact met ons op. En blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen