• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Preventieve afdichting

  Wanneer u last hebt van een lekkage in uw woning, kelder of ander gebouw, dan is het noodzaak om de plek van lekkage te dichten. Dit kunnen wij, ACS vochttechniek/betontechniek, voor u doen door middel van een preventieve afdichting. Hierbij zal de betonnen constructie worden afgedicht, met speciale afdichtingstechnieken.

  Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Holland, rondom plaatsen als Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Hoorn, Alkmaar en Zaandam. Naast preventieve afdichting, kunnen wij u ook helpen met het renoveren van uw kelder, metselwerk afdichting, betonreparatie en meer.

  Preventieve-afdichting-5
  Preventieve-afdichting-6

  STORT- EN KIMNADEN?

  Preventieve afdichting wordt vaak toegepast bij nieuw- en verbouw. Bij nieuwbouw onder het maaiveld zoals garages, zijn er altijd stort- en kimnaden aanwezig die een lekkage kunnen veroorzaken.

  Voordat een object wordt aangevuld met zand en aarde wordt er aan de buitenzijde een speciale laag aangebracht die er voor zorgt dat eventuele lekkages geen kans krijgen waardoor er achteraf een hoop schade bespaard blijft.

  CONTACT

  Bent u op zoek naar preventieve afdichting in Noord-Holland in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder? Neem dan contact met ons op. En blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen