• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Metselwerk afdichting

  Naast betonconstructies, kunnen ook metselwerken last hebben van optrekkend vocht, lekkages, schimmels en meer. Dit kunt u voorkomen met diverse impregneermiddelen, maar wat als het al te laat is? Daar zijn wij voor. ACS vochttechniek/betontechniek is de specialist die er voor u is om u te helpen met het afdichten van metselwerk. Deze metselwerk afdichting zal er uiteindelijk voor zorgen dat uw wand weer waterdicht is en u geen last meer zult hebben van de bovenstaande problemen.

  Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Holland, waaronder rondom Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Hoorn en Zaandam. Neem contact met ons op en onze specialisten zullen het probleem verhelpen. Naast metselwerk afdichting, kunt u bij ons ook terecht voor werkzaamheden als betonreparatie, het oplossen van optrekkend vocht en meer.

  Voor

  Behandeling

  metselwerk-afdichting-tijdens-pagina

  Eindresultaat

  metselwerk-afdichting-na-pagina

  VOCHTPROBLEMEN

  Regelmatig komen wij vochtproblemen tegen bij metselwerk dat is opgemetseld vanaf de fundatie en zich onder het maaiveld bevindt. Er kan schade ontstaan waardoor er een lekkage optreed, hierbij kan er worden gekozen voor een afgraving om het metselwerk weer te herstellen naar waterdichtheid.

  In deze situatie kan vaak redelijk eenvoudig voor definitieve achteraf herstel worden gekozen zodat problemen tot het verleden behoren.

  HERSTEL

  Bent u op zoek naar metselwerk afdichting in Noord-Holland in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder? Neem dan contact met ons op. En blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen