• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Constructieve injectie

  Constructieve injectie is een methode waarmee veel problemen, zoals metselwerk, scheuren en lekkages, kunnen worden opgelost. Maar wat is constructieve injectie eigenlijk? U kunt het een beetje vergelijken met lijmen. Bij deze injectie zal er een vloeistof (wat lijkt op lijm) worden aangebracht op de plek waar het hersteld moet worden. De vloeistof zal uiteindelijk het probleem oplossen, waardoor de constructie weer net als (of beter dan) uw oorspronkelijke constructie staat. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen uw ruimte beschermd is tegen water, vocht en meer.

  Het niet behandelen van scheuren in beton en metselwerk kunnen voor vervelende problemen zorgen, waaronder optrekkend vocht en lekkages. ACS vochttechniek/betontechniek is er om u te helpen met constructieve injectie aan te brengen. Wij zijn werkzaam in regio Noord-Holland, rondom Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Den Helder en Zaandam.

  Constructieve-injectie-2
  Constructieve-injectie-1
  INJECTEREN

  Beton en metselwerk kunnen scheuren en constructief ernstig verzwakt worden. ACS heeft de techniek om verzwakte elementen constructief te injecteren met bijvoorbeeld een epoxyhars waardoor de oorspronkelijke sterkte weer wordt hersteld.

  SPECIFIEKE AANPAK

  Onder constructief valt ook verankering zoals het vastzetten van een balustrade. Ook hier geldt dat elke situatie een andere aanpak en inzicht vereist.

  Wij hebben zijn specialist in constructieve injectie in Noord-Holland, in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Schagen, Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Neem contact met ons op en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook!

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen