• Schoolstraat 17, 1474 ML Oosthuizen
 • Kvk 36043970
 • Speciale werkzaamheden

  betonreparatie-na-1
  BETONREPARATIE

  Heeft u last van afgebrokkeld beton? Deze afbrokkeling van beton komt voornamelijk voor op uw balkon, plafond, zwembad, kelder en de vloer.

  LEES MEER
  KELDERLEKKAGES

  Erg vervelend zo’n kelderlekkage. Dit is een probleem waar al snel iets aan gedaan moet worden! Maar hoe is dit op te lossen? Wij kunnen u helpen.

  LEES MEER
  OPTREKKEND VOCHT

  Optrekkend vocht komt in vele huizen en gebouwen voor en hier zijn diverse oorzaken voor. Oude huizen en gebouwen hebben hier meer last van dan nieuwbouw.

  LEES MEER
  IMG_0609
  PREVENTIEVE AFDICHTING

  Wanneer u te maken heeft met een lekkage in uw woning, kelder of ander gebouw, dan is het noodzaak om de plek van lekkage te dichten. Dit kunnen wij voor u doen.

  LEES MEER
  metselwerk-afdichting-lang
  METSELWERK AFDICHTING

  Naast betonconstructies, kunnen ook metselwerken last hebben van optrekkend vocht, lekkages, schimmels en meer. Wat is de beste oplossing om dit aan te pakken?

  LEES MEER
  kelderrenovatie
  KELDERRENOVATIE

  Een lekkage zal vaak de oorzaak zijn van schade in een kelder, wat in de meer extreme gevallen opgelost moet worden met een kelderrenovatie.

  LEES MEER
  constructieve-injectie
  CONSTRUCTIEVE INJECTIE

  Bij deze injectie zal er een vloeistof (wat lijkt op lijm) worden aangebracht op de plek waar het hersteld moet worden. De vloeistof zal uiteindelijk het probleem oplossen.

  LEES MEER

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen